Herfstschatten uit de natuur

Verzamel mooie herfstschatten uit de natuur

Het belooft een mooi herfstweekend te worden. Voor mij een ultiem moment om samen met mijn familie een herfstwandeling te maken door het mooie Limburg. Wij gaan alvast op zoek naar bladeren, takjes, veren en andere natuurschatten die we nodig hebben voor de knutselactiviteit die hoort bij de boekpresentatie van Indianenmagie in de bieb. Psst, nog niks verklappen aan de kids: we gaan die dag een natuur/herfst dromenvanger knutselen.

Zo enthousiast en creatief als Monique (communicatiemedewerker bij de Bibliotheek Landgraaf) is, had zij al een idee voor ogen toen ik als knutsel-activiteit voorstelde om een dromenvanger te maken en hierbij het thema indianen en hun liefde voor de natuur verder te integreren. Een paar dagen later werd ik verrast door een duurzame dromenvanger in prachtige herfst-tinten. Ze had deze gemaakt van karton en touw en net als de indianen mooi versierd met bladeren, takjes, veren en andere elementen uit de natuur.
Ja, dit wordt 'm!  Tijdens de boekpresentatie gaan we deze dromenvanger samen knutselen. Voor wie al wat voor-pret wil: ga naar buiten en geniet van dit mooie herfstseizoen door samen op zoek te gaan naar natuurschatten die
 je kind aanspreken. Neem jullie vondsten volgende week mee, zodat jullie de dromen-vanger geheel persoonlijk en naar eigen wens kunnen maken.

Tot volgende week & vang mooie dromen!

Liefs,
Blanche & Pauline