Interview Parktad Actueel
'Indianenmagie'

Eind mei werd ik geïnterviewd door Parkstad Actueel over het ontstaan van 'Indianenmagie'. Ik mocht meer vertellen over mijn liefde voor schrijven en waar ik mijn inspiratie vandaan haalde om dit verhaal over dromen en de magie van een dromenvanger te schrijven.


Indianenmagie wint The Indie Awards - Leukste kinderboek van 2019

The Indie Awards - Indianenmagie
winnaar publieksprijs 

Auteur Blanche Ortmans wint met haar boek 'Indianenmagie' de publieksprijs van The Indie Awards, in de categorie 'leukste kinderboek 2019'.

Dit succes deelt zij graag met Pauline Meijer (illustraties) en Jenneke van Genechten (eindredactie), want zij hebben met hart & ziel meegewerkt aan het boek. 

Bekendmaking winnaars van The Indie Awards:

Blanche Ortmans wint landelijke prijs met kinderboek Indianenmagie

De Limburger - Blanche wint
landelijke prijs kinderboek

Blanche Ortmans uit Landgraaf heeft de publieksprijs van The Indie Awards gewonnen. Haar kinderboek ‘Indianenmagie’ is verkozen tot het leukste kinderboek van 2019.


The Indie Awards is een literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.Vang mooie dromen - Puur Blanche

Parkstad Actueel
Limburg vangt mooie dromen

Indianenmagie wint The Indie Award in de categorie ‘Leukste kinderboek’


De Limburgse auteur Blanche Ortmans heeft de publieksprijs gewonnen van The Indie Awards. Haar boek is verkozen tot het leukste kinderboek van 2019. The Indie Awards is dé Nederlandse literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.


‘Dit succes deel ik graag met Pauline Meijer (illustraties) en Jenneke van Genechten (eindredactie), want zij hebben met hart en ziel meegewerkt aan dit boek,’ aldus de indie-auteur.

Blanche Ortmans - Interview De Limburger

Interview De Limburger 
Het schrijfproces achter Indianenmagie

Afgelopen week ben ik geïnterviewd door Judith Bouwels van 
De Limburger. Zij heeft voor de zaterdagrubriek 'zeg het maar...' 
een mooi artikel geschreven over het schrijfproces achter 
Indianenmagie. 

De Limburger
Nominatie Indianenmagie

De Landgraafse auteur Blanche Ortmans is genomineerd voor The Indie Awards. Een literaire prijs voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uitgeven.

The Indie Awards is in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van de schrijvers, die hun boek in eigen beheer uitgeven, te belonen en in het zonnetje te zetten.

Schrijfster Blanche Ortmans heeft haar eerste kinderboek ‘Indianenmagie’ in eigen beheer uitgegeven onder de naam Puur Blanche. Haar boek is genomineerd in de categorie ‘Leukste kinderboek van 2019’ en ook in de categorie ‘Mooiste cover’.

Schrijfster Blanche Ortmans genomineerd met boek Indianenmagie genomineerd voor The Indie Awards

Parkstad Actueel 
Nominatie The Indie Awards

Schrijfster Blanche Ortmans uit Parkstad Genomineerd voor The Indie Awards.

De Landgraafse auteur Blanche Ortmans is genomineerd door The Indie Awards. Een literaire prijs voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uitgeven.Nominatie The Indie Awards - boek Indianenmagie van Blanche Ortmans

The Indie Awards 
Indianenmagie op shortlist

Indianenmagie van auteur Blanche Ortmans is genomineerd voor The Indie Awards. Haar boek staat nu op de shortlist, in de top 3 van 'leukste boek van 2019' en 'mooiste cover'.

The Indie Awards is dé Nederlandse literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.

Zaterdag 18 april a.s. worden de winnaars bekend gemaakt.