Indianenmagie wint The Indie Awards - Leukste kinderboek van 2019

The Indie Awards - Indianenmagie
winnaar publieksprijs 

Auteur Blanche Ortmans wint met haar boek 'Indianenmagie' de publieksprijs van The Indie Awards, in de categorie 'leukste kinderboek 2019'.

Dit succes deelt zij graag met Pauline Meijer (illustraties) en Jenneke van Genechten (eindredactie), want zij hebben met hart & ziel meegewerkt aan het boek. 

Bekendmaking winnaars van The Indie Awards:

Blanche Ortmans wint landelijke prijs met kinderboek Indianenmagie

De Limburger - Blanche wint
landelijke prijs kinderboek

Blanche Ortmans uit Landgraaf heeft de publieksprijs van The Indie Awards gewonnen. Haar kinderboek ‘Indianenmagie’ is verkozen tot het leukste kinderboek van 2019.


The Indie Awards is een literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.Vang mooie dromen - Puur Blanche

Parkstad Actueel
Limburg vangt mooie dromen

Indianenmagie wint The Indie Award in de categorie ‘Leukste kinderboek’


De Limburgse auteur Blanche Ortmans heeft de publieksprijs gewonnen van The Indie Awards. Haar boek is verkozen tot het leukste kinderboek van 2019. The Indie Awards is dé Nederlandse literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.


‘Dit succes deel ik graag met Pauline Meijer (illustraties) en Jenneke van Genechten (eindredactie), want zij hebben met hart en ziel meegewerkt aan dit boek,’ aldus de indie-auteur.