De Limburger
Nominatie Indianenmagie

De Landgraafse auteur Blanche Ortmans is genomineerd voor The Indie Awards. Een literaire prijs voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uitgeven.

The Indie Awards is in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van de schrijvers, die hun boek in eigen beheer uitgeven, te belonen en in het zonnetje te zetten.

Schrijfster Blanche Ortmans heeft haar eerste kinderboek ‘Indianenmagie’ in eigen beheer uitgegeven onder de naam Puur Blanche. Haar boek is genomineerd in de categorie ‘Leukste kinderboek van 2019’ en ook in de categorie ‘Mooiste cover’.

Schrijfster Blanche Ortmans genomineerd met boek Indianenmagie genomineerd voor The Indie Awards

Parkstad Actueel 
Nominatie The Indie Awards

Schrijfster Blanche Ortmans uit Parkstad Genomineerd voor The Indie Awards.

De Landgraafse auteur Blanche Ortmans is genomineerd door The Indie Awards. Een literaire prijs voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uitgeven.Nominatie The Indie Awards - boek Indianenmagie van Blanche Ortmans

The Indie Awards 
Indianenmagie op shortlist

Indianenmagie van auteur Blanche Ortmans is genomineerd voor The Indie Awards. Haar boek staat nu op de shortlist, in de top 3 van 'leukste boek van 2019' en 'mooiste cover'.

The Indie Awards is dé Nederlandse literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.

Zaterdag 18 april a.s. worden de winnaars bekend gemaakt.